Direct naar content
27 november 15:17 - Storing Afschrijving automatische incasso 30 november in plaats van 28 november Meer informatie

RBG mailt veilig met Zivver

De Regionale Belasting Groep gebruikt Zivver voor het veilig versturen van privacygevoelige informatie

Privacy en dataveiligheid hebben onze hoogste aandacht. Voor het versturen van vertrouwelijke informatie per e-mail gebruikt de Regionale Belasting Groep ZIVVER. Hierdoor garanderen wij dat wij deze gevoelige informatie met de modernste beveiliging versturen, en dat niemand anders dan u de inhoud van de e-mail kan lezen.

Hoe opent u een bericht dat via Zivver is verstuurd?

Hebt u een e-mail ontvangen van de Regionale Belasting Groep via Zivver? Dan opent u dit bericht door op de zwarte knop met de tekst ‘Open bericht’ te klikken. U wordt dan automatisch doorgestuurd naar de beveiligde omgeving van Zivver. Klik op de knop ‘Stuur mij de code’. Er wordt nu een e-mail met verificatiecode naar uw emailadres verstuurd. Ga terug naar de beveiligde omgeving van Zivver in uw browser en vul de code in uit de verificatiemail.

Bericht openen met een sms-code

U heeft een bericht ontvangen dat is beveiligd met een SMS-code. Degene die u het bericht stuurt, wil zeker weten dat alleen u het kunt lezen. Klik op ‘Klik voor bericht’ en daarna op ‘SMS sturen’. Vul dan de code in die u op uw telefoon ontvangt. Nu kunt u het bericht lezen.

Bericht openen met een toegangscode

U heeft een beveiligd bericht ontvangen. Degene die u het bericht stuurt, wil zeker weten dat alleen u het bericht kunt lezen. De afzender heeft daarom een toegangscode aan u doorgegeven, via de post, telefonisch of persoonlijk. Klik op “Klik voor bericht” en vul deze toegangscode in. Nu kunt u het bericht lezen. Heeft u geen toegangscode ontvangen? Neem dan contact op met de afzender.

Andere nieuwsberichten