Direct naar content

De RBG test betalingsherinnering per e-mail

Tussen 26 en 27 maart verstuurt de Regionale Belasting Groep (RBG) een e-mail naar een deel van haar klanten. Het gaat hier om een betalingsherinnering van de aanslag Waterschapsbelasting.

Omdat het om een test gaat, is het dus goed mogelijk dat u niets hebt ontvangen. Dan is uw e-mailadres niet opgenomen in de testgroep, of is uw e-mailadres niet bij ons bekend. U kunt uw e-mailadres met ons delen via uw persoonlijke omgeving, Mijn RBG.

Onderwerp: Waterschapsbelasting, de RBG helpt graag mee

Met deze e-mail herinneren we onze klanten om de waterschapsbelasting op tijd te betalen. Dit voorkomt extra kosten. Hebt u de e-mail ook ontvangen, maar wilt u deze liever in het Engels, Turks of Pools lezen? Dat kan op de pagina RBG helpt graag mee.  

Hebt u moeite met betalen van uw rekeningen? 

Hebt u de e-mail ontvangen, maar hebt u moeite met het betalen van uw rekening? Laten we dan samen naar uw situatie kijken. U kunt ons team elke dag van 9 tot 17.00 uur bellen op telefoonnummer 088 291 10 00. Naast bellen kunt u ook online veel regelen via Mijn RBG.

Belangrijk! Wij vragen nooit om uw gegevens per mail.  

Regelmatig sturen criminelen nepmails over gemeente- en waterschapsbelastingen. Het gaat bijvoorbeeld om een herinnering of aanmaning. Zij vragen u geld over te maken. Meestal via een link in de mail of naar een buitenlandse bankrekening. Ontvangt u een e-mail waarin gevraagd wordt naar uw (bank)gegevens? Wees dan alert.  Wij vragen nooit om uw gegevens per mail. Meer informatie over wat u kunt doen staat op onze pagina Phishing/nepmail