Direct naar content
27 november 15:17 - Storing Afschrijving automatische incasso 30 november in plaats van 28 november Meer informatie

Vacature: Deurwaarder met een proactieve houding (1 fte)

Vacaturenummer: Klanten/Invordering 08

Deurwaarder bij de Regionale Belasting Groep (RBG)? Dan voer je je werkzaamheden uit met zorg, oog voor de klant en op een maatschappelijk verantwoorde manier. Je haalt voldoening uit het geven van uitvoering aan het inningsproces op een communicatief vaardige en daarmee effectieve wijze.

Je voert huisbezoeken uit met oog op het invorderen en treffen van executoriale maatregelen. Je schakelt makkelijk met de klant, treft betalingsregelingen, voert overleg hierover met de klant en verzorgt de administratieve afhandeling. Verder verricht je taxaties, leg je beslag en bereid je executoriale verkopen voor en voert deze uit. Je rapporteert over het verloop van openstaande vorderingen en adviseert over oninbaar verklaringen van vorderingen. Je handelt e-mails met betrekking tot individuele klantbehandeling af en beantwoordt vragen naar aanleiding van het proces invordering. Ook informeer je klanten over lokale belastingen, betaalmogelijkheden en invorderingsactiviteiten. Kortom; een veelzijdige functie met veel vrijheid bij een collegiale organisatie met zakelijke familiecultuur!

Wat heb je te bieden?

Om succesvol te zijn in deze functie beschik je over voldoende kennis van de diverse vakgebieden van de RBG, de procedures en regelingen. Heb je inzicht in relevante delen van de belastingwet- en regelgeving en in de werkvelden van de organisatie en de verschillende teams. Verder ben je vaardig in het omgaan met systemen en heb je inzicht in de debiteurenadministratie en in de financiële situaties van de klant. Je kan goed omgaan met veeleisende klanten en probeert samen met de klant tot betaalafspraken te komen. Je werkt zorgvuldig, toont initiatief, je bent klantgericht en dienstverlenend  ingesteld. Je hebt aantoonbaar MBO+ werk- en denkniveau, en ervaring met dwanginvordering. Je hebt (zeer) goede communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk, je  bent klant- en teamgericht, standvastig, je kan goed overtuigen en kan zowel samen als zelfstandig werken.

Waar ga je werken?

Bij de RBG, waar we samenwerken vanuit een zakelijke familiecultuur. Werken op basis van vertrouwen, met een goede dosis vrijheid en verantwoordelijkheid om samen met je collega’s te blijven streven naar verbeteringen of vernieuwingen.  

Meer specifiek ga je aan de slag bij het cluster Klanten, team Invordering, waar 19 mensen werken. Het cluster Klanten is verantwoordelijk voor het invorderen van alle opgelegde aanslagen, bezwaarafhandeling, communicatie en klantencontacten. De werkprocessen in dit cluster vragen om specifieke (specialistische) deskundigheid, vaardigheden en hiermee een gerichte aansturing. De focus is gericht op maatschappelijk verantwoord invorderen met een integrale aanpak en samenwerking binnen de organisatie.

Waar kun je op rekenen?

De RBG biedt een salaris dat afhankelijk is van leeftijd, opleiding en ervaring met een maximum van € 3.695,– bruto per maand (schaal 8). Naast het maandsalaris heb je ook een Individueel Keuze Budget (IKB) ter waarde van 21% van het salaris (inclusief vakantiegeld). Dat budget kun je inzetten voor verschillende doelen, waaronder het kopen van verlof. Daarnaast bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder flexibele werktijden, ruime opleidings- en thuiswerkmogelijkheden inclusief vergoeding van thuiswerkvoorzieningen.

Meer weten?

Neem dan contact op met Albert Bosma, clustermanager Klanten 

telefoon 06 – 40 17 56 52.

Solliciteren?

Stuur je motivatiebrief en cv voor 10 oktober 2021 naar Rianne Hendrikx, HR adviseur

email: rhendrikx@derbg.nl

Een casus en assessment kan onderdeel uitmaken van deze werving en selectie procedure.

Deze vacature is ook intern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid heeft de RBG medewerker voorrang.