Direct naar content
27 november 15:17 - Storing Afschrijving automatische incasso 30 november in plaats van 28 november Meer informatie

Vacature Belastingconsulent (1 fte)

Vacaturenummer: BC/BEZWAAR

Een enthousiaste en bevlogen Belastingconsulent bij de RBG? Dan voer jij je werkzaamheden uit met zorg, oog voor de klant en op een maatschappelijk verantwoorde manier. Je haalt voldoening uit het behandelen en beoordelen van verzoek- en bezwaarschriften die betrekking hebben op lokale belastingen.

Daarnaast breng je financiële gevolgen in beeld bij de aanslagoplegging en vermindering en vertaal je dit naar consequenties voor de organisatie. Je maakt deel uit van het team Bezwaar van het cluster Klanten. Kortgezegd; een uitdagende functie met veel beoordelingsvrijheid bij een collegiale organisatie met zakelijke familiecultuur!

Wat heb je te bieden?

Om succesvol te zijn in deze functie beschik je over minimaal een MBO+ werk- en denkniveau, je hebt een afgeronde HALO-opleiding of vergelijkbaar en minimaal drie jaar ervaring met de werkzaamheden. Je bent kwaliteitsgericht, communicatief sterk en bent in staat om verschillende standpunten te toetsen op haalbaarheid. Je levert een bijdrage aan de evaluatie van processen en procedures en doet voorstellen ter verbetering. 

Waar ga je werken?

Bij een klant- en mensgerichte organisatie met ±120 collega’s. Ons primaire proces is gericht op het heffen en innen van belastingen. En hier zijn we trots op! Wij doen ons werk op maatschappelijk verantwoorde, eigentijdse en pragmatische wijze, met oog voor de klant. We zij niet bang voor vernieuwingen en hebben een sterke focus op samenwerking, zowel met de klant als tussen collega’s.

Meer specifiek ga je aan de slag bij het cluster Klanten in het team Bezwaar, waar 8 mensen werken. Het team is verantwoordelijk voor een tijdige en juiste waardering van 131.000 objecten, het beantwoorden van bezwaarschriften en beroepschriften en het ondersteunen van de organisatie.

Waar kun je op rekenen?

De RBG biedt een salaris dat afhankelijk is van leeftijd, opleiding en ervaring met een maximum van € 3.695,- bruto per maand (schaal 8). Naast het maandsalaris heb je ook een Individueel Keuze Budget (IKB) ter waarde van circa 21% van het salaris (inclusief vakantiegeld). Dat budget kun je inzetten voor verschillende doelen, waaronder verlof. Daarnaast bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder flexibele werktijden, ruime opleidings- en thuiswerkmogelijkheden inclusief vergoeding van thuiswerkvoorzieningen.

Meer weten?

Neem dan contact op met Andre Sijnesael, Specialist Belastingen, telefoon 06 24 67 68 31.

Solliciteren?

Stuur je motivatiebrief en cv voor 10 oktober 2022 naar Rianne Hendrikx, HR adviseur 

email: rhendrikx@derbg.nl

Deze vacature is ook intern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid heeft de RBG medewerker voorrang.