Direct naar content
26 september 15:08 - Storing Bij een aantal klanten heeft de afschrijving van de betalingsregelingen met incassodatum 25-09 niet plaatsgevonden Meer informatie

Spreekuur RBG bij Voedselbank Vlaardingen op 1 september

Op vrijdag 1 september zijn medewerkers van de Regionale Belasting Groep (RBG) aanwezig bij de Voedselbank Vlaardingen. Hebt u vragen over de gemeentelijke- of waterschapsbelasting of ervaart u problemen met betalen? Kom dan tussen 13.00 en 15.00 uur langs.  

De RBG komt graag in contact met mensen die moeite hebben met het betalen van de lokale belastingen. Samen kunnen we kijken of er een betaalregeling mogelijk is.  

Team Speciaal Beheer helpt mensen met schulden 
De medewerkers die aanwezig zijn, zijn onderdeel van het team Speciaal Beheer. Dit team is opgericht om mensen, die problemen hebben met betalen, te helpen. Hun motto is: Wij hebben voor iedereen een oplossing.  

Contact met de RBG 
Hebt u problemen met betalen, maar u kunt niet naar het spreekuur komen? Neemt u dan contact op met Team Speciaal Beheer. U kunt ons bellen op 088 291 10 45 of mailen SB@derbg.nl. Op onze website vindt u ook meer informatie over de RBG en het team Speciaal Beheer. www.derbg.nl/schulden 

Andere nieuwsberichten