Direct naar content

RBG krijgt Beste Werkgevers keurmerk 2018-2019

De Regionale Belasting Groep (RBG) heeft van het bedrijf Effectory* het Beste Werkgevers keurmerk 2018-2019 gekregen. De RBG scoort in 12 van de 14 rubrieken hoger dan het gemiddelde van de top 3 Benchmark Belastingsamenwerkingen .

De RBG heeft eind 2018 een medewerkerstevredenheidsonderzoek laten uitvoeren. De RBG scoort met een 7,17 hoger dan het gemiddelde van 6,85 in de categorie Openbaar Bestuur en Veiligheid. Daarnaast scoort de RBG in 12 van de 14 rubrieken hoger dan het gemiddelde van de top 3 Benchmark Belastingsamenwerkingen. Op basis van deze resultaten heeft de RBG het Beste Werkgevers keurmerk gekregen. 

De RBG vindt het belangrijk dat medewerkers het naar hun zin hebben en betrokken zijn. Medewerkers zijn het belangrijkste onderdeel en het uithangbord van de RBG. Als medewerkers het naar hun zin hebben en betrokken zijn, straalt dit uit naar de klanten. Tevreden klanten kan je alleen maar krijgen met tevreden medewerkers. Bij de RBG staan doelmatig en klantgericht met stip bovenaan. De RBG is trots op het behaalde resultaat.

* Effectory is in Europa marktleider op het gebied van medewerkersonderzoek