Direct naar content
27 november 15:17 - Storing Afschrijving automatische incasso 30 november in plaats van 28 november Meer informatie

Nieuw in Mijn RBG: Mijn huis

Sinds deze week staat de tegel Mijn huis in Mijn RBG. Hier vindt u alles wat te maken heeft met de WOZ-waarde van uw huis overzichtelijk bij elkaar.

Welke zaken staan onder Mijn huis?

U kunt daar de volgende zaken vinden:

  • WOZ-waarde
  • Taxatieverslag
  • Bezwaar maken
  • Voormeldingen WOZ
  • Uploadmogelijkheid WOZ-formulieren

Wat is een voormelding?

Klanten die een voormeldingsbrief hebben ontvangen, kunnen hier hun gegevens controleren. Als de gegevens niet kloppen, kunnen zij deze online aanpassen. Dat heet een voormelding. Meer informatie over voormeldingen staat in het bericht Woningeigenaren kunnen WOZ-gegevens controleren via Mijn RBG-voormelding WOZ

Andere nieuwsberichten