Direct naar content
27 november 15:17 - Storing Afschrijving automatische incasso 30 november in plaats van 28 november Meer informatie

Vacature Belastingconsulent WOZ (1 fte)

Vacaturenummer: BC/WOZ

Wij zijn opzoek naar een enthousiaste Belastingconsulent bij ons Team WOZ.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor opstellen van WOZ uitspraakbrieven die voorzien zijn van een advies van de taxateur. Je zorgt voor alle NCNP bezwaren en overige correspondentie van de NCNP bureaus die via de e-mail binnenkomen. Je behandelt de meldingen die via de Portal en e-mail binnenkomen. Je plant hoorzittingen in voor de taxateurs. Na de bezwarenfase voer je diverse controles uit op het WOZ-bestand voorafgaande aan de aanslagoplegging in februari.  Daarnaast ondersteun je de taxateurs en het team bij diverse overige administratieve zaken. Je controleert de testbestanden voor de WOZ aanslagen. Je houdt de teamleider goed op de hoogte en bespreekt tijdig eventuele problemen met de NCNP bureaus. Kortom; een veelzijdige functie met veel vrijheid bij een collegiale organisatie met zakelijke familiecultuur!

Wat heb je te bieden?

Om succesvol te zijn in deze functie beschik je over minimaal een MBO+ werk- en denkniveau, je hebt een afgeronde HALO-opleiding of vergelijkbaar en minimaal drie jaar ervaring met de werkzaamheden. Je bent kwaliteitsgericht, communicatief sterk en bent in staat om verschillende standpunten te toetsen op haalbaarheid. Je spant je in voor het gezamenlijke resultaat. Je levert een bijdrage aan de evaluatie van processen en procedures en doet voorstellen ter verbetering. 

Waar ga je werken?

Bij een klant- en mensgerichte organisatie met ±120 collega’s. Ons primaire proces is gericht op het heffen en innen van belastingen. En hier zijn we trots op! Wij doen ons werk op maatschappelijk verantwoorde, eigentijdse en pragmatische wijze, met oog voor de klant. We zij niet bang voor vernieuwingen en hebben een sterke focus op samenwerking, zowel met de klant als tussen collega’s.

Meer specifiek ga je aan de slag bij het cluster Productie in het team WOZ, waar 13 mensen werken. Het team is verantwoordelijk voor een tijdige en juiste waardering van 138.000 objecten, het beantwoorden van bezwaarschriften en beroepschriften en het ondersteunen van de organisatie.

Waar kun je op rekenen?

De RBG biedt een salaris dat afhankelijk is van leeftijd, opleiding en ervaring met een maximum van € 3.695,- bruto per maand (schaal 8). Naast het maandsalaris heb je ook een Individueel Keuze Budget (IKB) ter waarde van circa 21% van het salaris (inclusief vakantiegeld). Dat budget kun je inzetten voor verschillende doelen, waaronder verlof. Daarnaast bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder flexibele werktijden, ruime opleidings- en thuiswerkmogelijkheden inclusief vergoeding van thuiswerkvoorzieningen.

Meer weten?

Neem dan contact op met José de Boer, Teamleider WOZ, telefoon 06 27821420.

Solliciteren?

Stuur je motivatiebrief en cv voor 3 oktober 2022 naar Rianne Hendrikx, HR adviseur 

email: rhendrikx@derbg.nl

Deze vacature is ook intern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid heeft de RBG medewerker voorrang.